Valitse...

HYVÄÄ YRITTÄÄ, PRIIMAA TULEE

Loimua

Loimua Oy tuottaa ja jakelee ympäristöystävällistä kauko­lämpöä Hämeessä, Keski-Suomessa, Pohjois-Pohjanmaalla ja Heinolassa. Vuoden 2020 alkuun asti Loimua oli osa Elenia-konsernia ja tunnettiin nimellä Elenia Lämpö. Yhteis­työmme sai alkunsa jo Elenian aikana, kun asiakas halusi lisätä tunnettuuttaan. Tuolloin pohdittiin, miten viestiä arjessa huomaa­mattomasta kauko­lämmöstä, jota suurin osa ei edes tiedosta käyttävänsä?

Yritysvastuuraportti

Loimuan ensimmäinen vastuullisuusraportti julkaistiin maailman ympäristöpäivänä 5.6.2021. Queens on vastannut vuosittain 52-sivuisen raportin raikkaan ulkoasun suunnittelusta, taitosta ja grafiikoiden toteutuksesta.

Lämpöluotsi-asiakaslehti

Queens oli suunnittelemassa v. 2016 Lämpöluotsi-asiakaslehtikonseptia, joka jatkoi uudistuneena Loimua-brändimuutoksen mukana v. 2020. Kaksi kertaa vuodessa toteutettava tiivis lukupaketti sisältää ihmisläheisesti kerrottua asiaa kauko­lämmöstä.  Toimitus­työmme sisältää kaiken tarvittavan teksti- ja kuvasuunnittelusta mm. info­graafien toteutukseen.

Jäähtyvyyskampanja kaukolämmön asiakkaille

Jokainen kaukolämmön piirissä asuva voi vaikuttaa lämmityskustannuksiinsa paitsi termostattejaan säätämällä, myös seuraamalla kiinteistön laitteistojen toimintaa. Loimua on tehnyt tämän helpoksi – riittää, kun kurkistaa vuosittaisesta raportista jäähtyvyysarvon hymiösymbolin ilmeen. Jäähtyvyyskampanjalla haluttiin muistuttaa asiakkaita omien toimien vaikutuksesta ja kannustaa energiatehokkuuteen. Queens ideoi kampanjaviestit ja sisältöä suorapostituksiin sekä kotisivuille.

Kuuma kämppis -kampanja

Kaukolämpö harvemmin kiinnostaa ketään. Yhteistyön alussa Elenia Lämmölle suunnitellussa kampanjassa päätimme kääntää yleiset mieli­kuvat vahvuuksiksi. Arkinen, hajuton, mauton – ja juuri siksi niin hyvä! Kampanja­medioina mm. printti, ulkomainonta, some, radio, www ja tapahtumat. Kampanja­sivun kilpai­lussa arvottiin kuumailma­pallo­lentoja.

Radiomainos:

Ilmoitusten suunnittelu

Kaukolämpö on  huomaa­maton mutta tärkeä osa ihmisten arkea. Elenia Lämpö muistuttaa olemassa­olostaan hyväntuulisesti.

Lämpöluotsi-asiakaslehti

Queens oli mukana lanseeraamassa Elenia Lämmön asiakasviestiä v. 2016. Kaksi kertaa vuodessa toteutettava tiivis paketti sisältää ihmisläheisesti kerrottua asiaa kauko­lämmöstä. Lehtikonsepti päivitettiin Loimua-brändin mukaiseksi vuonna 2020.