Valitse...

HYVÄÄ YRITTÄÄ, PRIIMAA TULEE

Loimua

Loimua Oy tuottaa ja jakelee ympäristöystävällistä kauko­lämpöä Hämeessä, Keski-Suomessa, Pohjois-Pohjanmaalla ja Heinolassa. Vuoden 2020 alkuun asti Loimua oli osa Elenia-konsernia ja tunnettiin nimellä Elenia Lämpö. Yhteis­työmme  sai alkunsa Elenian aikana, kun asiakas halusi lisätä tunnettuuttaan. Tuolloin pohdittiin, miten viestiä arjessa huomaa­mattomasta kauko­lämmöstä, jota suurin osa ei edes tiedosta käyttävänsä?

Lämpöluotsi-asiakaslehti

Queensin kanssa suunniteltu asiakaslehtikonsepti jatkuu Loimua-brändinkin alla. Ilme uudistui vastaamaan uutta graafista ilmettä.

Kuuma kämppis -kampanja

Kaukolämpö harvemmin kiinnostaa ketään. Elenia Lämmölle tehdyssä kampanjassa päätimme kääntää yleiset mieli­kuvat vahvuuksiksi. Arkinen, hajuton, mauton – ja juuri siksi niin hyvä! Kampanja­medioina mm. printti, ulkomainonta, some, radio, www ja tapahtumat. Kampanja­sivun kilpai­lussa arvottiin kuumailma­pallo­lentoja.

Radiomainos:

Ilmoitusten suunnittelu

Kaukolämpö on  huomaa­maton mutta tärkeä osa ihmisten arkea. Elenia Lämpö muistuttaa olemassa­olostaan hyväntuulisesti.

Lämpöluotsi-asiakaslehti

Queens oli mukana lanseeraamassa Elenia Lämmön asiakasviestiä v. 2016. Kaksi kertaa vuodessa toteutettava tiivis paketti sisältää ihmisläheisesti kerrottua asiaa kauko­lämmöstä. Toimitus­työhön kuuluu teksti- ja kuvasuunnittelun lisäksi mm. info­graafien toteutus.

Vanajan voimalaitos 80 vuotta

Vanajan voimalaitoksen juhlavuosi alkoi kutsuvieras­tilaisuudella Hämeen­linnan Verkatehtaalla. Queens suunnitteli mm. metallin­hohtoiset kutsut posti­merkkeineen sekä ohjelmat ja muut lisukkeet juhlapöytiin.