Valitse...

HYVÄÄ YRITTÄÄ, PRIIMAA TULEE

Dansac & Hollister

Hollister on vuonna 1921 perustettu terveydenhoitoalan suuryritys, jonka pääkonttori on Yhdysvalloissa. Hollister toimii yli 90 maassa ja Suomessa yrityksen avanne- ja inkontinenssituotteita on markkinoitu vuodesta 1997. Suomen markkinoilla on kaksi tuotebrändiä, Dansac ja Hollister, joille toteutamme erilaisia myynti- ja markkinointimateriaaleja.

Mainostoimisto Queens referenssi Dansac & Hollister työkirjat taitto
Mainostoimisto Queens referenssi Dansac & Hollister kuvitus
Mainostoimisto Queens referenssi Dansac & Hollister esitesuunnittelu
Mainostoimisto Queens referenssi Dansac & Hollister esitteen suunnittelu
Mainostoimisto Queens referenssi Dansac & Hollister videotuotanto käsikirjoitus

Step by step - tukimateriaalia hoitajille ja potilaille

Kansainvälinen jättiprojekti alkoi materiaalipaketin ideoinnista syksyllä 2018 ja huipentui lanseeraukseen neljässä maassa vuonna 2020. Avannehoitajille ja -potilaille erilaista tukimateriaalia sisältävään kokonaisuuteen kuului perehdytyskansio, kolme työkirjaa, neljä esitettä, kolme videota – kaikki kahdella eri brändi-ilmeellä ja viidellä kielellä toteutettuna. Queens vastasi materiaalien suunnittelusta, kuvituksesta, videoiden käsikirjoituksista sekä kaikkien materiaalien taitosta ja tuotannon valvonnasta. Videot kuvasi ja toteutti lahtelainen Digiland Oy.

 

 

 

Mainostoimisto Queens referenssi Dansac & Hollister pyöreä esite
Mainostoimisto Queens referenssi Dansac & Hollister infografiikka esite
Mainostoimisto Queens referenssi Dansac & Hollister rollup ja tarra

Dansac TRE seal

Selkeät ja havainnolliset myynnintuki­materiaalit ovat tärkeä apu, kun uusista tuotteista kerrotaan hoito­henkilö­kunnalle. TRE Seal -lansee­rauksessa apuna oli mm. pH-asiaa valaiseva esite, joka toisti tuotteen pyöreää muotoa.

Mainostoimisto Queens referenssi Dansac & Hollister flyerit
Mainostoimisto Queens referenssi Dansac & Hollister markkinointimateriaalit folder

Hollister-viestintää

Avannehoitajien tietotaitoa tuetaan monipuolisilla materiaaleilla, jotka pitävät sisällään konkreettisia tuotenäytteitä ja -malleja. Virtsa-avannetuotteen lanseerauksessa oli osuvasti mukana myös brändätty vesipullo.

Mainostoimisto Queens referenssi Dansac & Hollister kampanjailme
Mainostoimisto Queens referenssi Dansac & Hollister kampanjasuunnittelu

Dansac Roadshow

Hieman erilaisia asiakas­kohtaamisia: Dansac-brändin kevät­kiertue piipahti pikku­bussilla Suomen suurimmissa sairaaloissa. Kahvittelun lomassa esiteltiin uutuudet ja päivitettiin tuoreet tuotetiedot.