Valitse...

HYVÄÄ YRITTÄÄ, PRIIMAA TULEE

Dansac & Hollister

Hollister on vuonna 1921 perustettu terveydenhoitoalan suuryritys, jonka pääkonttori on Yhdysvalloissa. Hollister toimii yli 90 maassa ja Suomessa yrityksen avanne- ja inkontinenssituotteita on markkinoitu vuodesta 1997. Suomen markkinoilla on kaksi tuotebrändiä, Dansac ja Hollister, joille toteutamme erilaisia myynti- ja markkinointimateriaaleja.

Step by step - tukimateriaalia hoitajille ja potilaille

Kansainvälinen jättiprojekti alkoi materiaalipaketin ideoinnista syksyllä 2018 ja huipentui lanseeraukseen neljässä maassa vuonna 2020. Avannehoitajille ja -potilaille erilaista tukimateriaalia sisältävään kokonaisuuteen kuului perehdytyskansio, kolme työkirjaa, neljä esitettä, kolme videota – kaikki kahdella eri brändi-ilmeellä ja viidellä kielellä toteutettuna. Queens vastasi materiaalien suunnittelusta, kuvituksesta, videoiden käsikirjoituksista sekä kaikkien materiaalien taitosta ja tuotannon valvonnasta. Videot kuvasi ja toteutti lahtelainen Digiland Oy.

 

 

 

Dansac TRE seal

Selkeät ja havainnolliset myynnintuki­materiaalit ovat tärkeä apu, kun uusista tuotteista kerrotaan hoito­henkilö­kunnalle. TRE Seal -lansee­rauksessa apuna oli mm. pH-asiaa valaiseva esite, joka toisti tuotteen pyöreää muotoa.

Hollister-viestintää

Avannehoitajien tietotaitoa tuetaan monipuolisilla materiaaleilla, jotka pitävät sisällään konkreettisia tuotenäytteitä ja -malleja. Virtsa-avannetuotteen lanseerauksessa oli osuvasti mukana myös brändätty vesipullo.

Dansac Roadshow

Hieman erilaisia asiakas­kohtaamisia: Dansac-brändin kevät­kiertue piipahti pikku­bussilla Suomen suurimmissa sairaaloissa. Kahvittelun lomassa esiteltiin uutuudet ja päivitettiin tuoreet tuotetiedot.