Valitse...

HYVÄÄ YRITTÄÄ, PRIIMAA TULEE

Pihamaa

Pihamaan viinitilojen palkitut viinit ja pienpanimon ilo­luontoiset juomat saavat makunsa ja raaka-aineensa oman kantatilan pelloilta ja puutarhasta. Kesäisin Pihamaan kanta­tila ja lähiruoka­puoti Asikkalan Kalkkisissa ovat suosittu matkailu­kohde. Yhteis­työ alkoi v. 2018, kun Queens suunnitteli Pihamaalle uuden logon ja yhtenäisen yritys­ilmeen.

Etiketti­suunnittelu - oluet ja siiderit

Suunnittelutyötä herkul­lisimmillaan! Queens suunnitteli Pihamaan siidereille, oluille ja limp­pareille kullekin omat persoo­nalliset etiketti­linjaukset. Yksittäisiä etikettejä tehdään myös sesonki­tuotteille, kuten simalle.

Etikettisuunnittelu - viinit

Myös Pihamaan viinit saivat uuden asusteen ympärilleen! Pihamaan viinivalikoimaan kuuluu erilaisten marjaviinien lisäksi myös kuohuviinit sekä liköörimäiset jälkiruokaviinit.

www-sivut

Uusien kotisivujen lämmin­henkinen ilme vie ajatukset Pihamaan toimin­nan alkulähteille – pellon­laitaan, marja­pensaaseen, aitojen makujen äärelle. Hersyvät tuote­kuvaukset ja kesäsesongin lähiruoka­markkinointi ovat Pihamaata parhaimmillaan!

Tutustu viini-pihamaa.fi -sivustoon >

Logo­suunnittelu

Queens suunnitteli Pihamaalle uuden logon, jossa rennolla otteella yhdistyvät sekä kantatilan toimintaa kuvaava versoaminen ja sadosta valmistettavat juomat.