Queensin suunnittelutiimi

suunnittelijat-kati

Kati Vehkakoski

Tekstisuunnittelija, totuuden ja faktan etsijä, piiloinsinööri lampaan vaatteissa. Perehtyy yhtä sujuvasti autokierrätykseen, talonrakennukseen kuin sohvakankaiden laatukriteereihin. Kaupunkilomista haaveileva maalla-asuja ja luomupuutarhuri innostuu musiikista, kirpputorilöydöistä ja jäätelöuutuuksista.

suunnittelijat-sirpa

Sirpa Outinen

Visuaalinen suunnittelija, joka piirtää ja photoshoppaa yleisönsä pyörryksiin. Tämä tehopakkaus ei koskaan mene sieltä missä aita on matalin. Hillitty olemus taitaa olla hämäystä, sillä repertuaariin kuuluu niin kameran kuin kirveen käyttö. Herttainen herkuttelija, joka valitsee karkkipussin sijasta annoksen mätiä.

suunnittelijat-tuula

Tuula Männistö

Visuaalinen suunnittelijamme, joka tykkää pyöritellä palikoita ja yllättää tuoreudellaan yhä uudelleen. Vapaa-ajallaan maailman matkaaja, valokuvauksen, tuunaamisen ja käsillä tekemisen akrobaatti, jolta ei projektit lopu. Tuulan matkakuvia on Instagramissa käyttäjänimellä @tuulahm.

Työkokemus ja elämänkokemus täydentävät toisiaan siinä missä mekin toisiamme suunnittelijoina. Uteliaisuus, halu kyseenalaistaa ja kyky innostua uusista asioista iskivät kipinän oman yrityksen, Mainostoimisto Queensin perustamiselle vuonna 2007. Sitä ennen ehdimme työskennellä yhdessä vuodesta 1999.

Kun tiimityö rullaa rennosti, on lopputuloksena ihmisläheistä, kustannustehokasta ja tyylitajuista viestintää asiakkaan toimialasta riippumatta. Queensin omaa osaamista täydentää pätevä yhteistyökumppaniverkosto, josta löytyy niin toimittajia, kuvittajia, valokuvaajia kuin muitakin tarvittavia lisävoimia.