KAIKEN TAKANA ON...

 

Kati

Kati Vehkakoski on Mainostoimisto Queensin suunnittelija ja copywriter, jolle jargonin karkotus ja lukijaa liikauttavan tekstin tekeminen ovat sydämen asia. Uteliaisuus uusiin asioihin saa Katin syttymään niin pahvilaatikoille, autokierrätykselle kuin keittiökalusteiden mekanismeille. Painoa sanoille copy ammentaa elämästä, jota maustavat mm. Ben&Jerry, omakotitalon kommervenkit, lenkit maalaismaisemissa, kaupunkilomat ja kirjapinot. Varma tapa ladata Katin akut: mutteripannullinen vahvaa kahvia tai pitkä kierros kirpputoreilla. Kati on yksi Queensin perustajaosakkaista.

Sirpa

Sirpa Outinen on Mainostoimisto Queensin ylämaalaisjärjellä varustettu suunnittelija ja AD, jota yhtiökumppanit kutsuvat myös nimellä Johtaja Outinen. Suunnittelijana Sirpa pitää riman korkealla ja taikoo Photoshopilla valloittavia kuvamaailmoja vaatimattomistakin aineksista. Asiakkailta on tullut kehuja paitsi raikkaista toteutuksista myös päätähuimaavasta laadusta ja vauhdista. Hillityn pinnan alla piilee ronski remontoija, joka rakastaa ruokaa, rauhaa ja rakentamista – luovuus pirskahtelee myös kirves kädessä! Sirpa oli myös muuraamassa Queensin perustuksia v. 2007.

Saija

Saija Tynkkynen on Mainostoimisto Queensin suunnittelija ja AD, jonka sydäntä lähellä ovat etenkin brändi-ilmeet ja typografinen hifistely. Huikean idearikas Saija on ratkaisukeskeinen toiminnan nainen, joka nauttii kahvinsa ja huumorinsa mustana. Taiteellisia taipumuksia ja visuaalista silmää riittää myös vapaa-aikaan, jolloin uutta ilmettä saa niin perheen omakotitalo kuin Saijan oma kierrätysmateriaaleja hyödyntävä korumallisto. Joogaava ja lenkkeilevä AD:mme on suklaata rakastava kissaihminen, jonka korvissa soivat usein myös äänikirjat ja podcastit.

Tuula

Tuula Männistö on yksi Mainostoimisto Queensin perustajaosakkaista ja taustavoimista. Kevääseen 2021 asti Tuula työskenteli Queensin visuaalisena suunnittelijana, joka jaksoi yllättää tuoreudellaan yhä uudelleen. Nyt vapaalle heittäydyttyään Tuula lepuuttaa visuaalista silmäänsä mm. kissa- ja koiravideoissa ja modernin arkkitehtuurin helmissä. Maailmanmatkaajana kunnostautuneen Tuulan valokuvia voi ihastella Instagramissa nimellä @tuulahm – linkki löytyy valokuvan vierestä.

 

 

 

Queensin tarina

Mainostoimisto Queens Oy perustettiin syksyllä 2007. Vuosien kokemus mainosalalta ja työt isossa mainostoimistossa, valtakunnallisesti tunnettujen brändien parissa antoivat erinomaisen pohjan omalle mainonnansuunnitteluun keskittyvälle toimistolle. Tänä päivänä kokemuksia ja referenssejä on kertynyt lisää kymmenien asiakkaiden ja satojen projektien verran.

Haluamme tarjota osaamistamme kevyen organi­saation ja suora­viivaisen toiminnan siivittämänä. Meille suunnittelijoina tämä on mielekäs tapa toimia ja pystymme palvelemaan asiakkaitamme kustannus­tehok­kaammin kuin moniportaisen tiimin jäseninä. Mutkaton meininki ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä ja uskomme, että se näkyy myös asiakkaille ja yhteistyökumppaneillemme.

Olemme Queensissa keskittyneet nimenomaan mainonnan ja markkinointiviestinnän eri toimen­piteiden ja sisällön suunnitteluun. Koodaamisen, printtaamisen, videoiden toteuttamisen ja muun teknisen toteutuksen hoitavat Queensin verkostosta löytyvät ammattilaiset, jotka ovat velhoja oman osaamisensa saralla. Panostamme laatuun paitsi omassa työssämme, myös yhteistyökumppaneiden valinnassa. Minkä lupaamme, sen pidämme.

Mainostoimisto Queensin asiakkaina on niin valtakunnallisesti toimivia oman alansa huippuja kuin pieniä paikallisyrityksiä. Jokaista palvelemme samalla innolla, tuoreita näkemyksiä ja uusia ajatuksia tuottaen. Liity joukkoon!