KAIKEN TAKANA ON...

 

Kati

Kati Vehkakoski on Mainostoimisto Queensin suunnittelija ja copywriter, jolle jargonin karkotus ja lukijaa liikauttavan tekstin tekeminen ovat sydämen asia. Uteliaisuus uusiin asioihin saa Katin syttymään niin pahvilaatikoille, autokierrätykselle kuin keittiökalusteiden mekanismeille. Painoa sanoille copy ammentaa elämästä, jota maustavat mm. Ben&Jerry, omakotitalon kommervenkit, lenkit maalaismaisemissa, kaupunkilomat ja kirjapinot. Varma tapa ladata Katin akut: mutteripannullinen vahvaa kahvia tai pitkä kierros kirpputoreilla.

Sirpa

Sirpa Outinen on Mainostoimisto Queensin ylämaalaisjärjellä varustettu suunnittelija ja AD, jota yhtiökumppanit kutsuvat myös nimellä Johtaja Outinen. Suunnittelijana Sirpa pitää riman korkealla ja taikoo Photoshopilla valloittavia kuvamaailmoja vaatimattomistakin aineksista. Asiakkailta on tullut kehuja paitsi raikkaista toteutuksista myös päätähuimaavasta laadusta ja vauhdista. Hillityn pinnan alla piilee ronski remontoija, joka rakastaa ruokaa, rauhaa ja rakentamista – Sirpan luovuus pirskahtelee myös kirves kädessä!

Tuula

Tuula Männistö on Mainostoimisto Queensin suunnittelija ja AD, joka Maccinsa äärellä tykkää pyöritellä palikoita ja yllättää tuoreudellaan yhä uudelleen. Queensin valokuvaexpertti on vapaa-ajallaan maailmanmatkaaja ja tuunaamisen akrobaatti, jolta ei projektit lopu. Tuulan visuaalinen silmä lepää kissa- ja koiravideoissa tai modernin arkkitehtuurin helmissä – erityisesti merikonttien käyttö uudisrakentamisessa kiinnostaa. Tuulan matkakuvia voi ihastella Instagramissa käyttäjänimellä @tuulahm – tai klikkaa kuvakkeesta vasemmalla.

 

 

 

Queens

Mainostoimisto Queens Oy perustettiin vuonna 2007. Vuosien kokemus mainosalalta ja työt isossa toimistossa, valtakunnallisesti tunnettujen brändien parissa antoivat erinomaisen pohjan omalle mainonnansuunnitteluun keskittyvälle toimistolle.

Haluamme tarjota osaamistamme kevyen organisaation ja suoraviivaisen toiminnan siivittämänä. Meille suunnittelijoina tämä on mielekkäämpi tapa toimia ja pystymme palvelemaan asiakkaitamme kustannustehokkaammin kuin moniportaisen tiimin jäseninä.

Olemme Queensissa keskittyneet nimenomaan mainonnan ja markkinointiviestinnän eri toimenpiteiden ja sisällön suunnitteluun. Koodaamisen, printtaamisen, videoiden tekemisen ja muun teknisen toteutuksen hoitavat Queensin verkostosta löytyvät ammattilaiset, jotka ovat velhoja oman osaamisensa saralla. Panostamme laatuun paitsi omassa työssämme, myös yhteistyökumppaneiden valinnassa. Minkä lupaamme, sen pidämme.

Mainostoimisto Queensin asiakkaina on niin valtakunnallisesti toimivia oman alansa huippuja kuin pieniä paikallisyrityksiä. Jokaista palvelemme samalla innolla, tuoreita näkemyksiä ja uusia ajatuksia tuottaen. Liity joukkoon!