KAIKEN TAKANA ON...

 

Kati

Kati Vehkakoski on Mainostoimisto Queensin suunnittelija, sisällöntuottaja ja copywriter, jolle jargonin karkotus ja lukijaa liikauttavan tekstin tekeminen ovat sydämen asia. Uteliaisuus uusiin asioihin saa Katin syttymään niin pahvilaatikoille, autokierrätykselle kuin keittiökalusteiden mekanismeille. Painoa sanoille copy ammentaa elämästä, jota maustavat mm. jäätelöuutuudet, omakotitalon kommervenkit, lenkit maalaismaisemissa, kaupunkilomat, kuntonyrkkeily ja kirjapinot. Varma tapa ladata Katin akut: mutteripannullinen vahvaa kahvia tai pitkä kierros kirpputoreilla. Kati on yksi Queensin perustajaosakkaista.

Sirpa

Sirpa Outinen on Mainostoimisto Queensin ylämaalaisjärjellä varustettu suunnittelija ja AD, jota yhtiökumppanit kutsuvat myös nimellä Johtaja Outinen. Suunnittelijana Sirpa pitää riman korkealla ja taikoo Photoshopilla valloittavia kuvamaailmoja vaatimattomistakin aineksista. Asiakkailta on tullut kehuja paitsi raikkaista toteutuksista myös päätähuimaavasta laadusta ja vauhdista. Hillityn pinnan alla piilee ronski remontoija, joka rakastaa ruokaa, rauhaa ja rakentamista – luovuus pirskahtelee myös kirves kädessä! Sirpa oli myös muuraamassa Queensin perustuksia v. 2007.

 

Säde

Säde Salo on Mainostoimisto Queensin tuorein AD ja visuaalinen suunnittelija. Pakkaus- ja brändimuotoilijaksi valmistunut Säde saapui Queensin vahvistukseksi syksyllä 2022 muutaman yrittäjävuoden ja pikkulapsiarjen terästämän organisaattorikoulutuksen jälkeen. Nopeasti toimeen tarttuvan ja vahvan visuaalisen silmän omaavan AD:n intohimon kohteita ovat etenkin brändäys, logosuunnittelu sekä taittotyöt. Vapaa-ajalla Säde lataa energiaa elämäänsä nauttimalla hyvästä ruoasta, kulttuurielämyksistä, laulamisesta ja kunnon hikijumpista.

Tuula

Tuula Männistö on yksi Mainostoimisto Queensin perustajaosakkaista ja taustavoimista. Kevääseen 2021 asti Tuula työskenteli Queensin visuaalisena suunnittelijana, joka jaksoi yllättää tuoreudellaan yhä uudelleen. Nyt eläkkelle siirryttyään Tuula lepuuttaa visuaalista silmäänsä mm. kissa- ja koiravideoissa ja modernin arkkitehtuurin helmissä. Maailmanmatkaajana kunnostautuneen Tuulan valokuvia voi ihastella Instagramissa nimellä @tuulahm – linkki löytyy valokuvan vierestä.

 

 

 

Queensin tarina

Mainostoimisto Queens Oy perustettiin syksyllä 2007. Vuosien kokemus mainosalalta ja työt isossa mainostoimistossa, valtakunnallisesti tunnettujen brändien parissa antoivat erinomaisen pohjan omalle mainonnansuunnitteluun keskittyvälle toimistolle. Yli viidentoista toimintavuoden aikana kokemuksia ja referenssejä on kertynyt lisää yli 200 asiakkaan ja noin 2000 projektin verran.

Haluamme tarjota osaamistamme kevyen organi­saation ja suora­viivaisen toiminnan siivittämänä. Meille suunnittelijoina tämä on mielekäs tapa toimia ja pystymme palvelemaan asiakkaitamme kustannus­tehok­kaammin kuin moniportaisen tiimin jäseninä. Mutkaton meininki ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä ja uskomme, että se näkyy myös asiakkaille ja yhteistyökumppaneillemme.

Olemme Queensissa keskittyneet nimenomaan mainonnan ja markkinointiviestinnän eri toimen­piteiden ja sisällön suunnitteluun. Koodaamisen, printtaamisen, videoiden toteuttamisen ja muun teknisen toteutuksen hoitavat Queensin verkostosta löytyvät ammattilaiset, jotka ovat velhoja oman osaamisensa saralla. Panostamme laatuun paitsi omassa työssämme, myös yhteistyökumppaneiden valinnassa. Minkä lupaamme, sen pidämme.

Mainostoimisto Queensin asiakkaina on niin valtakunnallisesti toimivia oman alansa huippuja kuin pieniä paikallisyrityksiä. Jokaista palvelemme samalla innolla, tuoreita näkemyksiä ja uusia ajatuksia tuottaen. Liity joukkoon!