KAIKEN TAKANA ON...

Mainostoimisto Lahti Queens yhteydenotto sähköposti

 

Mainostoimisto Queensin suunnittelijat

Kati Vehkakoski, Sirpa Outinen ja Säde Salo ovat Mainostoimisto Queensin suunnittelijatiimi. Yhteenlaskettuna kokemusta löytyy jo yli 50 vuoden ajalta! Haluamme tarjota osaamistamme kevyen organi­saation ja suora­viivaisen toiminnan siivittämänä. Meille suunnittelijoina tämä on mielekäs tapa toimia ja pystymme palvelemaan asiakkaitamme kustannus­tehok­kaammin kuin moniportaisen tiimin jäseninä. Mutkaton ja tärkeilemätön meininki sekä hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä ja uskomme, että se näkyy myös asiakkaille ja yhteistyökumppaneillemme.

 

Mainostoimisto Lahti Queensin suunnittelijat, sisällöntuottaja copywriter Kati Vehkakoski

Kati

Kati Vehkakoski on Mainostoimisto Queensin suunnittelija, sisällöntuottaja ja copywriter, jolle jargonin karkotus ja lukijaa liikauttavan tekstin tekeminen ovat sydämen asia. Uteliaisuus uusiin asioihin saa Katin syttymään niin pahvilaatikoille, autokierrätykselle kuin keittiökalusteiden mekanismeille. Painoa sanoille copy ammentaa elämästä, jota maustavat mm. jäätelöuutuudet, omakotitalon kommervenkit, lenkit maalaismaisemissa, kaupunkilomat, kuntonyrkkeily ja kirjapinot. Varma tapa ladata Katin akut: mutteripannullinen vahvaa kahvia tai pitkä kierros kirpputoreilla. Kati on yksi Queensin perustajaosakkaista.

Mainostoimisto Lahti Queens suunnittelija, graafinen suunnittelija AD Sirpa Outinen

Sirpa

Sirpa Outinen on Mainostoimisto Queensin ylämaalaisjärjellä varustettu graafinen suunnittelija ja AD, jota yhtiökumppaneiden kesken kutsutaan myös nimellä Johtaja Outinen. Suunnittelijana Sirpa pitää riman korkealla ja taikoo Photoshopilla valloittavia kuvamaailmoja vaatimattomistakin aineksista. Asiakkailta on tullut kehuja paitsi raikkaista toteutuksista myös päätähuimaavasta laadusta ja vauhdista. Hillityn pinnan alla piilee ronski remontoija, joka rakastaa ruokaa, rauhaa ja rakentamista – luovuus pirskahtelee myös kirves kädessä! Sirpa oli myös muuraamassa Queensin perustuksia v. 2007.

 

Mainostoimisto Lahti Queens suunnitteija, graafinen suunnittelija AD Säde Salo

Säde

Säde Salo on Mainostoimisto Queensin tuorein AD ja graafinen suunnittelija. Pakkaus- ja brändimuotoilijaksi valmistunut Säde saapui Queensin vahvistukseksi syksyllä 2022 muutaman yrittäjävuoden ja pikkulapsiarjen terästämän organisaattorikoulutuksen jälkeen. Nopeasti toimeen tarttuvan ja vahvan visuaalisen silmän omaavan AD:n intohimon kohteita ovat etenkin brändäys, logosuunnittelu sekä taittotyöt. Vapaa-ajalla Säde lataa energiaa elämäänsä nauttimalla hyvästä ruoasta, kulttuurielämyksistä, laulamisesta ja kunnon hikijumpista.

 

 

 

 

 

Mainostoimisto Lahti Queens logo

Queensin tarina

Mainostoimisto Queens Oy perustettiin syksyllä 2007. Vuosien kokemus mainosalalta ja työt isossa mainostoimistossa, valtakunnallisesti tunnettujen brändien parissa antoivat erinomaisen pohjan omalle mainonnansuunnitteluun keskittyvälle toimistolle. Yli kuudentoista toimintavuoden aikana kokemuksia ja referenssejä on kertynyt lisää yli 200 asiakkaan ja noin 2000 projektin verran.

Olemme Queensissa keskittyneet nimenomaan mainonnan ja markkinointiviestinnän eri toimen­piteiden ja sisällön suunnitteluun. Koodaamisen, printtaamisen, videoiden toteuttamisen ja muun teknisen toteutuksen hoitavat suunnitelmien pohjalta Queensin verkostosta löytyvät ammattilaiset, jotka ovat velhoja oman osaamisensa saralla. Panostamme laatuun paitsi omassa työssämme, myös yhteistyökumppaneiden valinnassa. Minkä lupaamme, sen pidämme.

Mainostoimisto Queensin asiakkaina on niin valtakunnallisesti toimivia oman alansa huippuja kuin pieniä paikallisyrityksiä. Jokaista palvelemme samalla innolla, tuoreita näkemyksiä ja uusia ajatuksia tuottaen. Liity joukkoon!