Valitse...

HYVÄÄ YRITTÄÄ, PRIIMAA TULEE

Töitä vuosien varrelta

Yli 15 vuoteen mahtuu monia asiakkaita ja kiitosta saaneita töitä, joista olemme edelleen ylpeitä. Tässä muutamia Mainostoimisto Queensin referenssikansioiden aarteita!

PIKLAS

Suomalainen Piklas on uudistusmielinen ja digiajassa vahvasti elävä ikkunoiden ja ulko-ovien valmistaja. Perheyrityksen ikkunoita on 1970-luvulta alkaen toimitettu suomalaisiin koteihin yli 1,5 miljoonaa. Queens on ollut mukana toteuttamassa kaikkia viestinnän välineitä käyntikorteista messuosastoon ja verkkokauppaan. Piklas onkin ikkunaverkkokaupan edelläkävijä Suomessa.

Kurasyöppö

Kurasyöppö on suomalainen LVI-klassikkotuote, joka on erityisen tuttu lapsi- ja koiraperheille. Queens uudisti Kurasyöpön logon ja ilmeen sekä suunnitteli kuluttajamarkkinointiin painottuvan tuote-esitteen, nettisivut ja messuosaston.

ASUNTOAREA

AsuntoArea on Lahden alueen suurin yksityinen kiinteistönvälittäjä, jolla on yli 20 vuoden kokemus asuntokaupoista. Queens suunnitteli AsuntoArealle uuden yritysesitteen, käyntikortit ja sisältöä kotisivuille.

Snackpoint

Nykyisin Greendeli Oy:n omistama Snackpoint on kotimaisten välipalatuotteiden valmistaja, jonka valikoimissa on yli 100 tuotetta. Queens suunnitteli vuosien ajan Snackpointille mm. ulkoasuja moniin erilaisiin pakkauksiin, pusseihin, kääreisiin ja tuotetarroihin. Myös tuotekuvasto taittui käden käänteessä, samoin kiitosta saanut ja suupieliä nykinyt vuosikalenteri  – suunmukaista toimintaa puolin toisin!

HYVINVOINTI­­PALVELUT NIXNAX

Koulutettu hieroja ja osteopaatti Tero Koivisto soveltaa tarpeen mukaan hierontaa, lihaskalvo­tekniikoita, trigger­käsittelyä, nivelten mobili­sointia ja manipulaatiota sekä akupunktiota. Hyvinvointi­palvelut Nixnax palvelee asiakkaitaan Lahden keskustassa.

Queens suunnitteli Nixnaxille modernin ja erottuvan logon sekä eri sovelluksia uudella yritysilmeellä. Kotisivujen, käyntikortin ja mainos­flyerin lisäksi sama ilme toistuu toimitilan ikkunateippauksessa.

Viitahunaja

Makea esimerkki tuotteistamisesta! Pieni paikallinen hunajatuottaja Viitahunaja halusi pakata jälleenmyyjien hyllyille matkaavat tuotteensa persoonallisesti. Valikoimissa on eri hunajalaatujen lisäksi hunajasta valmistettuja hoito­tuotteita. Queens toteutti erottuvat pakkaus­ilmeet ja silmään osuvat tarinat.

Liikunta­keskus Pajulahti

Liikuntakeskus Pajulahti on Nastolassa toimiva urheiluopisto ja vapaa-ajan liikuntakeskus. Yhteistä taivalta Pajulahden kanssa ehti kertyä lähes 10 vuotta, viimeisimpinä töinä oheiset logon ja visuaalisen linjan päivitykset.

Radiomainos:

Domus Yhtiöt

Queens toimi kotimaisen keittiö- ja ikkuna­valmistaja Domuksen mainos­toimistona vuosina 2009-2013. Yhteistyömme alkoi Queensin suunnittelemalla Sujuva arki -konsepti­uudistuksella.

Ihmisläheinen ja käytännön vinkkejä sisältävä keittiö­kuvasto sai runsaasti kiitosta niin myyjiltä kuin asiakkailta. Kotisivut ja printtimainonta jatkoivat samaa teemaa.

 

 

ORIMA

Orima-Tuote Oy:n tuotteista tunne­tuimpia ovat Orima-sadevesi­järjestelmät ja -kattoturvatuotteet. Queens suunnitteli Orimalle uuden, kuluttajalähtöisemmän mainonnan linjan vuonna 2012. Kotisivut ja muu markkinointi noudattivat samaa tyyliä.

 

Jeld-Wen

Loppuasiakkaan näkö­kulmasta arkiset ja selkeät käyttö­vinkit sekä valintaa helpottavat ohjeet olivat ideana Jeld-Wenille suunnitellussa ovikuvastossa.

Lahden kaupunki

Lahden kaupunki tiedottaa ja viestii asukkailleen lukematto­mista eri asioista. Queens on suunnitellut mainontaa mm. Lahden ympäristö­toimelle sekä sosiaali- ja terveys­toimelle. Kaupungin omille toimistotyöntekijöille suunnattu Green Office -julistesarja muistutti arjen ekoteoista.

Jämerä-kivitalot

Suunnittelimme Jämerä-kivitalojen ja K-Raudan yhteiselle talomallistolle lanseerauskampanjan vuonna 2009. Edullisten kivitalojen mallistosta kerrottiin kuten asia oli: Ei mikään pilvilinna, vaan koti jokaisen ulottuvilla.

Katso Tv-mainos >

 

KLASSIKKO TALOT

Herrala Taloihin sulautettu Klassikko Talot oli Koskisen-konsernin pientalobrändi. Queens suunnitteli Klassikko Taloille kuluttajalähtöisen Kotona on hyvä olla -konseptin. Ilmeen lisäksi loimme talomalleille nimet, talokirjan sekä muuta mainontaa vuosina 2008–2009.