Valitse...

HYVÄÄ YRITTÄÄ, PRIIMAA TULEE

Kauppakeskus Karisma

Lahden kauppakeskusvaltikkaa pitävä Karisma avattiin syksyllä 2011 Karistoon, E75-moottoritien varrelle. Yhteistyö Queensin kanssa alkoi samana vuonna. Noin 60 liikkeen ja ravintolan kokonaisuus sekä maksuton sisäleikkipuisto Papu Park houkuttelevat vuosittain liki kolme miljoonaa kävijää. Karisman valttina on monipuolinen tapahtuma­tarjonta, jossa huomiodaan koko perhe vauvasta vaariin.

Karisman Karkelot

Keväisin ja syksyisin Karisman kaupan­­käyntiä virkistää Karkelot-hinta­kampanja. Queens on toteut­tanut 32-sivuiset tarjous­kuvastot vuodesta 2012 kampanjan lanseeraamisesta alkaen. Katalogi jaetaan yli 70 000 talouteen Lahden seudulla.

Karisma synttäriliite

Karisman 10-vuotissynttärit huipentuivat marraskuussa 2021 koko viikonlopun kestäneeseen synttäritapahtumaan. Queens toimitti ja taittoi koko talousalueelle jaetun 36-sivuisen tabloid-liitteen, jossa tarjousten lisäksi kerrottiin kauppakeskuksen ja yritysten tarinoita.

JOULU­KUVASTO

Joulu – mikä ihana syy shoppailla! Kauppakeskus Karisman lahjaideoita pursuava joulukuvasto jaetaan liki 100 000 kotiin aina marras­kuun lopulla. Queens on vastannut 32-sivuisen kuvaston taitosta ja toteutuksesta vuodesta 2011.

Pientä kivaa!

Lapsiperheet ovat tärkeä kohderyhmä Kauppakeskus Karismalle ja lapsille keksitäänkin kaikenlaista pientä extraa. Kauppakeskuksen oma maskotti Papu Kaijanen on värittänyt lasten kauppareissuja niin halausten kuin Queensin suunnittelemien tarrojen ja ilmaisten puuhakirjojen merkeissä.

Sähköisten kanavien ylläpito

Queens vastaa kampanja­materiaalien ja muiden ajankohtaisten markkinoin­tiviestien päivittämisestä Kauppa­keskus Karisman kotisivuille ja Facebook-sivulle. Ylläpidämme ja tuotamme sisältöä myös Karismassa sijaitseville sähköisille mainostauluille.

Työtila Pajan visuaalinen ilme

Palaverimesta. Läksynurkka. Etätyöpiste. Lukupaikka. Puolisoparkki. Vaikka mitä.

Kauppakeskus Karisman kaikille avoimeen ja yhteisölliseen työtila Pajaan Queens suunnitteli ikkunateippaukset ja sisäseinien kuvamaailman.