Valitse...

HYVÄÄ YRITTÄÄ, PRIIMAA TULEE

Kauppakeskus Karisma

Lahden kauppakeskusvaltikkaa pitävä Karisma avattiin vuonna 2011 Karistoon, E75-moottoritien varrelle. Noin 60 liikkeen ja ravintolan kokonaisuus sekä maksuton sisäleikkipuisto houkuttelevat vuosittain liki kolme miljoonaa kävijää. Karisman valttina on monipuolinen tapahtuma­tarjonta, jossa huomiodaan koko perhe vauvasta vaariin.

Karisman Karkelot

Keväisin ja syksyisin Karisman kaupan­­käyntiä virkistää Karkelot-hinta­kampanja. Queens on toteut­tanut jo 16 kertaa 32-sivuisen tarjous­kuvaston, joka jaetaan 100 000 talouteen Lahden seudulla.

JOULU­KUVASTO

Kauppakeskus Karisman joulukuvasto jaetaan yli 100 000 kotiin aina marras­kuun lopulla. Queens on vastannut 32-sivuisen kuvaston taitosta ja toteutuksesta vuodesta 2011.

Sähköisten kanavien ylläpito

Queens vastaa kampanja­materiaalien ja muiden ajankohtaisten markkinoin­tiviestien päivittämisestä Kauppa­keskus Karisman Facebook- ja www-sivuille. Ylläpidämme myös Karismassa sijaitsevaa sähköistä jättimainostaulua.

Työtila Pajan visuaalinen ilme

Palaverimesta. Läksynurkka. Etätyöpiste. Lukupaikka. Puolisoparkki. Vaikka mitä.

Kauppakeskus Karisman kaikille avoimeen ja yhteisölliseen työtila Pajaan Queens suunnitteli ikkunateippaukset ja sisäseinien kuvamaailman.