Valitse...

HYVÄÄ YRITTÄÄ, PRIIMAA TULEE

Kauppakeskus Karisma

Lahden kauppakeskusvaltikkaa pitävä Karisma avattiin syksyllä 2011 Karistoon, E75-moottoritien varrelle. Yhteistyö Queensin kanssa alkoi samana vuonna. Noin 60 liikkeen ja ravintolan kokonaisuus sekä maksuton sisäleikkipuisto Papu Park houkuttelevat vuosittain liki kolme miljoonaa kävijää. Karisman valttina on monipuolinen tapahtuma­tarjonta, jossa huomiodaan koko perhe vauvasta vaariin.

Karisman Karkelot

Keväisin ja syksyisin Karisman kaupan­­käyntiä virkistää Karkelot-hinta­kampanja. Queens on toteut­tanut jo 16 kertaa 32-sivuisen tarjous­kuvaston, joka jaetaan yli 100 000 talouteen Lahden seudulla.

Karisma synttäriliite

JOULU­KUVASTO

Kauppakeskus Karisman lahjaideoita pursuava joulukuvasto jaetaan yli 100 000 kotiin aina marras­kuun lopulla. Queens on vastannut 32-sivuisen kuvaston taitosta ja toteutuksesta vuodesta 2011.

Sähköisten kanavien ylläpito

Queens vastaa kampanja­materiaalien ja muiden ajankohtaisten markkinoin­tiviestien päivittämisestä Kauppa­keskus Karisman Facebook- ja www-sivuille. Ylläpidämme ja tuotamme sisältöä myös Karismassa sijaitsevalle sähköiselle jättimainostaululle.

Työtila Pajan visuaalinen ilme

Palaverimesta. Läksynurkka. Etätyöpiste. Lukupaikka. Puolisoparkki. Vaikka mitä.

Kauppakeskus Karisman kaikille avoimeen ja yhteisölliseen työtila Pajaan Queens suunnitteli ikkunateippaukset ja sisäseinien kuvamaailman.