Valitse...

HYVÄÄ YRITTÄÄ, PRIIMAA TULEE

Teerenpeli

Pienpanimotuotteistaan ja persoonallisista viskeistään tunnettu Teerenpeli on pitänyt peliään Lahdessa jo vuodesta 1994. Nykyään Teerenpeli Yhtiöiden ravintoloita on jo kuudella paikkakunnalla ja Queens on ollut mukana Teerenpelin tarinassa jo vuosia. Olemme päässeet ideoimaan ja toteuttamaan markkinoinnin materiaaleja niin ravintoloille kuin Teerenpeli Panimo & Tislaamolle. Marraskuussa 2020 Teerenpelin tislaamo palkittiin IWSC:n Worldwide Whisky Producer 2020 -tittelillä. Kippis – käy sinäkin Teerenpeliin!

Taivaanranta www-sivut

Teerenpeli-perheeseen kuuluva Ravintola Taivaanranta on lahtelaisten herkkusuiden kestosuosikki, jonka erikoisuutena ovat tietysti oman panimon & tislaamon tuotteet. Queens suunnitteli Taivaanrannalle uudet kotisivut v. 2023. Poikkea makumatkalle: taivaanranta.com

Kampanja- ja tapahtuma­ilmeitä

Teerenpelin tapahtumat ja kampanjat pitävät huolen siitä, että  janoisten asiakkaiden mielenkiinto ei pääse herpaantumaan. Kampanjailmeiden lisäksi Queens toteuttaa materiaaleja käytettäväksi ravintoloissa, ulkoisessa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Teerenpeli rekrytointitaulut

Hauskat kuvaustaulut, joihin voi testata omaa naamaansa – minusta tulisi hyvä kokki!

Teerenpeli-ravintoloiden lisäksi omansa saivat myös ruokaravintola Taivaanranta ja Wine Cafe Olavi.

Kulo-viskin markkinointi-ilme

Vuoden 2020 uutuus, valikoiduissa sherrytynnyreissä seitsemän vuoden ajan kypsynyt Single Malt Kulo oli menestys samantien. Viskitapahtuma Uisgessa Kulo valittiin Pohjoismaiset viskit -sarjan voittajaksi. Toisen sijan sai Teerenpelin vanha tuttu Kaski ja kolmannelle sijalle nousi edellisvuonna julkaistu Savu.

Savu-viskin lanseeraus

Aitoa suomalaista viskiä on Teerenpelillä kypsytelty jo vuodesta 2002. Klassikot elävät ja tynnyreiden uumenista syntyy uutuuksia  tasaiseen tahtiin. Savu-viski lanseerattiin Queensin suunnitteleman savuisen ilmeen saattelemana v. 2018.

Teerenpeli Tislaamon materiaaleja

Teerenpelin tislaamoa ja sen persoonallisia viskejä markkinoidaan paitsi omissa ravintoloissa ja alan tapahtumissa, myös kansainvälisillä areenoilla.

Tuoteilmeitä Teerenpelin juomille

Queens on suunnitellut tuoteilmeitä ja etikettejä Teerenpeli-panimon uutuus­tuotteille ja päivittänyt mm. sesonki­tuotteiden etiketti-ilmeitä.

Tuote­mainosten suunnittelu

Erottuvan mainoksen suunnittelu on herkullista, kun lähtökohtana on persoonallisia panimo­tuotteita. Ohessa tuote­mainoksia vuosien varrelta ja esimerkkejä Queensin taitavan kuvan­käsittelyn tuloksista.

Pöytä­­seuralaisia

­­Jokaisella Teerenpelin tuotteella on oma persoonansa, joiden kuvauksia on suunniteltu myös Queensissa. Kuka näistä seuralaisista sopisi sinun pöytääsi?