Valitse...

HYVÄÄ YRITTÄÄ, PRIIMAA TULEE

Stora Enso Packaging

Lahdessa Stora Enso Packagingin tehtaalla valmistuu vuosittain noin 250 miljoonaa aaltopahvipakkausta ja yli puolet koko Suomen aaltopahvista. Olemme saaneet olla kansain­välisesti toimivan asiakkaamme luotto­kumppani jo vuodesta 2008. Antoisa yhteistyö pitää sisällään moni­puolisen kattauksen markkinointia, mainontaa ja sisäistä viestintää.

Asiakas­lehdet

Aallonharjalla-asiakaslehteä olemme toteuttaneet avaimet käteen -pakettina alusta alkaen, vuodesta 2011. Lehden ilme on uudistunut yritysilmeen muuttuessa, mutta jämäkkä sisällön­tuotanto ja pakkaus­bisnekseen porautu­minen pysyvät vuodesta toiseen.

Selaile Aallonharjalla-asiakaslehtiä >

EcoFishBox-markkinointi

Kansainvälisestikin palkittu Stora Enson EcoFishBox-konsepti pelastaa maailman meriä muovijätteeltä. Esitteiden, pakkauskone­teippausten ja lehti­artikkeleiden lisäksi suunnittelimme lanseerausvaiheessa vuonna 2018 markkinointivideon kansain­väliseen käyttöön.

 

B-to-B markkinointi­­materiaaleja

Stora Enson aaltopahvi­pakkauksia markkinoidaan paitsi henkilö­kohtaisella myyntityöllä myös pakkausalan messuilla ja muissa ammattilaistapahtumissa. Queensin luovat ideat ja sisällön tuotanto pääsevät esille esitteissä, ilmoituksissa, tapahtuma­materiaaleissa ja muissa markkinointimateriaaleissa.

Työturval­lisuus­­kampanja

Kansainvälistäkin kiitosta saanut Stora Enso Packagingin työ­turvallisuuskampanja toteutettiin Queensin suunnittelemilla materiaaleilla useassa eri maassa. Musta­valkoinen ilme erottui hyvin ja pilkahdus huumoria toi haluttua huomio­arvoa tärkeälle asialle.

Pakkaus­­suunnittelu

Pakkaussuunnittelun salat ja mahdollisuudet ovat tulleet tutuiksi pitkän yhteistyön aikana. Stora Ensolle Queens on suunnitellut erilaisia myynti- ja demopakkausilmeitä.

Yritysesite ja folder

Faktat ja työnäyte samassa komeassa paketissa! Oikeasta aaltopahvista valmistetut kannet olivat Queensin suunnittelemien yritysesitteen ja folderin juju. Koivu näyttelee pääosaa monessa Stora Enso Packagingin kuvituksessa, koska aaltopahvin pääraaka-aine on koivukuitu.