Valitse...

HYVÄÄ YRITTÄÄ, PRIIMAA TULEE

Stora Enso Packaging

Lahdessa Stora Enso Packagingin tehtaalla valmistuu vuosittain noin 250 miljoonaa aaltopahvipakkausta ja yli puolet koko Suomen aaltopahvista. Olemme saaneet olla kansain­välisesti toimivan asiakkaamme luotto­kumppani jo vuodesta 2008. Antoisa yhteistyö pitää sisällään moni­puolisen kattauksen markkinointia, mainontaa ja sisäistä viestintää.

Asiakas­lehdet

Aallonharjalla-asiakaslehteä olemme toteuttaneet avaimet käteen -pakettina alusta alkaen, vuodesta 2011. Lehden ilme on uudistunut yritysilmeen muuttuessa, mutta jämäkkä sisällön­tuotanto ja pakkaus­bisnekseen porautu­minen pysyvät vuodesta toiseen.

Selaile Aallonharjalla-asiakaslehtiä >

EcoFishBox-markkinointi

Kansainvälisestikin palkittu Stora Enson EcoFishBox-konsepti pelastaa maailman meriä muovijätteeltä. Esitteiden, pakkauskone­teippausten ja lehti­artikkeleiden lisäksi suunnittelimme markkinointivideon kansain­väliseen käyttöön. Video on nähtävissä YouTubessa >

 

B-to-B markkinointi­­materiaaleja

Stora Enson aaltopahvi­pakkauksia markkinoidaan paitsi henkilö­kohtaisella myyntityöllä myös ammatti­messuilla ja tapahtumissa. Queensin luovat ideat ja sisällön tuotanto pääsevät esille esitteissä, ilmoituksissa, tapahtuma­materiaaleissa ja muissa markkinointimateriaaleissa.

Työturval­lisuus­­kampanja

Kansainvälistäkin kiitosta saanut Stora Enso Packagingin työ­turvallisuuskampanja toteutettiin Queensin suunnittelemilla materiaaleilla useassa eri maassa. Musta­valkoinen ilme erottui hyvin ja pilkahdus huumoria toi haluttua huomio­arvoa tärkeälle asialle.

Pakkaus­­suunnittelu

Pakkaussuunnittelun salat ja mahdollisuudet ovat tulleet tutuiksi pitkän yhteistyön aikana. Stora Ensolle Queens on suunnitellut erilaisia myynti- ja demopakkausilmeitä.

Yritysesite ja folder

Oikeat aaltopahvikannet olivat yritysesitteen ja folderin juju – informaatio ja työnäyte samassa komeassa paketissa! Koivu näyttelee pääosaa monessa Stora Enso Packagingin kuvituksessa, koska aaltopahvin pääraaka-aine on koivukuitu.