Valitse...

HYVÄÄ YRITTÄÄ, PRIIMAA TULEE

Spatium

Spatium Toimitilat Oy on yli 20-vuotias kiinteistöyhtiö, joka omalta osaltaan on kehittämässä ja tukemassa Lahden seudun elinvoimaisuutta ja yritysten sijoittumista alueelle. Queens on suunnitellut Spatiumille monenlaisia markkinoinnin ja viestinnän materiaaleja.

Oktobeerfest

Syksyllä 2019 suunnittelimme Spatiumin asiakastapahtumalle koko konseptin: Oktobeerfest-nimen, ilmeen ja liudan erilaisia materiaaleja laulukirjasta lasinaluseen ja valokuvausseinästä somisteisiin. Tapahtuman kruunaa vuosittain vaihtuva logokaiverruksella varustettu Oktobeerfest-tuoppi, jonka jokainen vieras saa mukaansa.

Ulkomainokset ja näkyvyys kiinteistöissä

Täällä on tilaa! Ulkomainonta suurtauluissa ja Spatiumin hallinnoimissa kiinteistöissä markkinoi vapaita toimitiloja näyttävästi ja siellä missä tilaa on tarjolla. Spatiumin ilme näkyy myös kiinteistöjen lajittelupisteillä, jonne Queens suunnitteli tyylikkäät jäteastioiden teippaukset.

Pientä kivaa

Spatiumin viestinnässä käytettävä kuvituskuva suunniteltiin ja toteutettiin Queensissa. Samaa kuvaa on hyödynnetty niin joulutervehdyksissä, esitteissä kuin erilaisissa asiakaslahjoissa.