Valitse...

HYVÄÄ YRITTÄÄ, PRIIMAA TULEE

Metsä Wood

Metsä Groupiin kuuluva kansainvälinen Metsä Wood on tuttu nimi isoille ja pienille rakentajille ja remontoijille. Metsä Wood valmistaa pohjoisten metsien puusta parhaita puutuotteita rakennus-, teollisuus- ja jakeluasiakkaiden tarpeisiin. Tärkeimpiä tuotteita ovat Kerto®, vaneri ja sahatavara. Queens on toteuttanut Metsä Woodille myynti- ja markkinointi­materiaaleja vuodesta 2007.

Kerto LVL -manuaali

Pohjoinen puutavara on haluttua ympäri maailman. USA:n markkinoille Queens toteutti tarkkuutta vaativat tuotemanuaalin graafei­neen ja kuvituksineen.

Tuote­kortteja puu­tuotteista

Queens on toteuttanut Metsä Woodille kymmeniä jälleenmyyjille ja asiakkaille tarkoitettuja tuotekortteja eri kohdemaiden kieli­versioina.

Ilmoituksia eri medioihin

Metsä Woodin brändi­ohjeistus antaa raamit kaikelle viestinnälle ja mainonnalle. Olemme toteuttaneet ilmoituksia kotimaisiin ja kansain­välisiin lehtiin.

Vaneri­tuotteiden manuaali

Kuinka paketoida lukema­ton määrä asennus­ohjeita, käyttö­ohjeita, mittoja ja muuta tuotetietoa selkeäksi paketiksi? Queens piirsi, kuvitti ja taittoi 62-sivuisen vaneri­manuaalin Metsä Woodille.