Valitse...

HYVÄÄ YRITTÄÄ, PRIIMAA TULEE

Logo­suunnittelu

Ohessa esimerkkejä Mainostoimisto Queensissa suunnitelluista logoista.

Muksukas

Päiväkodeistaan tunnetun Käpälämäen Varhaiskasvatuksen omistama Muksukas-verkkokauppa sai Queensin suunnitteleman logon keväällä 2021.

Baia Oy

Yhtiömuodon vaihtuessa v. 2021 tuli pitkään Lahdessa toimineen PilatesLahden viralliseksi nimeksi Baia Oy.  Asiakas toivoi yksinkertaista logoa, jossa näkyisi pilatesliikkeiden virtaavuus. Queensin suunnittelemassa Baia-logosta voi löytää aaltoliikkeen lisäksi myös viittauksia Lahden ikonisiin radiomastoihin. Tunnettuuden vuoksi ehdotimme myös sivutoiminimen mukana pitämistä.

Lahden Jäähalli

Keväällä 2021 suunnitellussa Lahden Jäähalli Oy:n logossa on nähtävillä niin mailat ja kiekko, kuin yleisössä hurraava katsoja.

Viini-Pihamaa

Oman puutarhatilan sato maistuu Pihamaan viinitilojen ja panimon tuotteissa. Queens uudisti logon vuonna 2018.

Kurasyöppö

Kurasyöppö on suomalainen klassikkotuote, joka on erityisen tuttu lapsi- ja koiraperheille. Mainostoimisto Queens suunnitteli uuden logon v. 2019.

Sorttausapu

Sorttausapu on lahtelaisen Risain Oy:n palvelu, jonka avulla käytöstä poistuville materiaaleille haetaan uusi elämä ja käyttökohde. Queens teki logouudistuksen v. 2019.

Revanssi

Uusi kierrätyspalveluyhtiö perustettiin v. 2017. Queens vastasi nimi- ja logosuunnittelusta.

Esan Levykaluste

Esan Levykaluste on valmistanut keittiöitä ja kodin kiintokalusteita vuodesta 1982. Queens modernisoi perheyrityksen ilmeen ja logon v. 2013.

Päijät-Hämeen liiton hanke 1,5 asteen elämäntapa

Päijät-Hämeen liitto, Hartola, Heinola, Hollola, Lahti, Orimattila ja Padasjoki etsivät perheitä, jotka halusivat vähentää hiilidioksidipäästöjään ja kokeilla 1,5 asteen elämäntapaa. Kokeilu ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi oli osa ympäristöministeriön tukemaa 1,5 asteen kunta -hanketta.

Liikunta­keskus Pajulahti

Queens uudisti valtakunnallisesti tunnetun Liikuntakeskus Pajulahden logon vuonna 2015.

Labio

Kujalan Komposti Oy vaihtoi nimensä LABIO Oy:ksi vuonna 2013. Logossa yhdistyvät vihreät arvot ja biokaasu­tuotantoon viittaava sininen liekki.

Nixnax-hyvinvointi­palvelut

­Lahtelaisen Nixnaxin logo suunniteltiin Queensissa v. 2016.

Walimon Casseli

Queens suunnitteli Walimon Casselille oman logon v. 2015. Samalla modernisoimme 20 vuotta täyttäneen Ravintola Casselin ja Casseli Cateringin logotyypit samaan tyyliin.

Wiitta

Muovisia viemäriputken yhteitä valmistava Wiitta-Tuote muutti sukupolven vaihdoksen myötä nimensä muotoon Wiitta. Queens suunnitteli uuden logon v. 2010.

Rakennus­liike IP-Heikkilä

Pohjois-Suomessa vaikuttava IP-Heikkilä Oy on rakennusalan yritys, jonka kolmelle eri liiketoiminta­konseptille Queens suunnitteli logot v. 2011-2012.