Valitse...

HYVÄÄ YRITTÄÄ, PRIIMAA TULEE

Logo­suunnittelu

Ohessa esimerkkejä Mainostoimisto Queensissa suunnitelluista logoista.

Muksukas

Muksukas-verkkokauppa 2021

Baia PilatesLahti

PilatesLahti on toiminnalliseen harjoitteluun erikoistunut studio, joka tarjoaa asiakkailleen laadukkaita pilates- ja spiraalistabilaatioharjoitustunteja, kehonhuoltoa ja fysioterapiaa.

Lahden Jäähalli

2021

Viini-Pihamaa

Oman puutarhatilan sato maistuu Pihamaan viinitilojen ja panimon tuotteissa. Queens uudisti logon vuonna 2018.

Kurasyöppö

Kurasyöppö on suomalainen klassikkotuote, joka on erityisen tuttu lapsi- ja koiraperheille. Queens suunnitteli uuden logon v. 2019.

Päijät-Hämeen liiton hanke 1,5 asteen elämäntapa

Päijät-Hämeen liitto, Hartola, Heinola, Hollola, Lahti, Orimattila ja Padasjoki etsivät perheitä, jotka halusivat kokeilla 1,5 asteen elämäntapaa. Hanke käynnisti seudullisen yhteistyön EU:n ympäristöpääkaupunki 2021 vuoden toteutuksessa houkuttelemalla erilaisia asukasryhmiä mukaan vähähiilisten elämäntapojen kokeiluun. Kokeilu ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi oli osa ympäristöministeriön tukemaa 1,5 asteen kunta -hanketta.

Sorttausapu

Sorttausapu on lahtelaisen Risain Oy:n palvelu, jonka avulla käytöstä poistuville materiaaleille haetaan uusi elämä ja käyttökohde. Queens teki logouudistuksen v. 2019.

Esan Levykaluste

Esan Levykaluste on valmistanut keittiöitä ja kodin kiintokalusteita vuodesta 1982. Queens modernisoi perheyrityksen ilmeen ja logon v. 2013.

Liikunta­keskus Pajulahti

Queens uudisti valtakunnallisesti tunnetun Liikuntakeskus Pajulahden logon vuonna 2015.

Revanssi

Uusi kierrätyspalveluyhtiö perustettiin v. 2017. Queens vastasi nimi- ja logosuunnittelusta.

Labio

Kujalan Komposti Oy vaihtoi nimensä LABIO Oy:ksi vuonna 2013. Logossa yhdistyvät vihreät arvot ja biokaasu­tuotantoon viittaava sininen liekki.

Nixnax-hyvinvointi­palvelut

­Lahtelaisen Nixnaxin logo suunniteltiin Queensissa v. 2016.

Walimon Casseli

Queens suunnitteli Walimon Casselille oman logon v. 2015. Samalla modernisoimme 20 vuotta täyttäneen Ravintola Casselin ja Casseli Cateringin logotyypit samaan tyyliin.

Wiitta

Muovisia viemäriputken yhteitä valmistava Wiitta-Tuote muutti sukupolven vaihdoksen myötä nimensä muotoon Wiitta. Queens suunnitteli uuden logon v. 2010.

Rakennus­liike IP-Heikkilä

Pohjois-Suomessa vaikuttava IP-Heikkilä Oy on rakennusalan yritys, jonka kolmelle eri liiketoiminta­konseptille Queens suunnitteli logot v. 2011-2012.