Valitse...

HYVÄÄ YRITTÄÄ, PRIIMAA TULEE

Logo­suunnittelu

Ohessa esimerkkejä Mainostoimisto Queensissa suunnitelluista logoista.

Hollolan Hirvi

Legendaarisen Hollolan Hirven ravintola ja tapahtumapalvelut siirtyivät uuden ravintoloitsijan pyöritettäväksi syksyllä 2023. Queens suunnitteli elämysravintolalle uuden logon ja ilmeen.

Autiotalot

Autiotalot LKV on yksityinen kiinteistönvälitystoimisto, joka toimii  Hämeenlinnassa ja Etelä-Hämeen alueella. Queens uudisti Autiotalojen logon ja visuaalisen ilmeen vuonna 2022.

HandleIT

Lahtelainen Handle IT Oy ostaa, myy, vaihtaa ja huoltaa iPhone- ja muita älypuhelimia. Verkkokauppa palvelee maanlaajuisesti. Queens uudisti v. 2014 elektroniikkakorjaamona aloittaneen yrityksen logon vuonna 2021.

Muksukas

Päiväkodeistaan tunnetun Käpälämäen Varhaiskasvatuksen omistama Muksukas-verkkokauppa sai Queensin suunnitteleman logon keväällä 2021.

Baia Oy

Yhtiömuodon vaihtuessa v. 2021 tuli pitkään Lahdessa toimineen PilatesLahden viralliseksi nimeksi Baia Oy.  Asiakas toivoi yksinkertaista logoa, jossa näkyisi pilatesliikkeiden virtaavuus. Queensin suunnittelemassa Baia-logosta voi löytää aaltoliikkeen lisäksi myös viittauksia Lahden ikonisiin radiomastoihin. Tunnettuuden vuoksi ehdotimme myös sivutoiminimen mukana pitämistä.

Lahden Jäähalli

Keväällä 2021 suunnitellussa Lahden Jäähalli Oy:n logossa on nähtävillä niin mailat ja kiekko, kuin yleisössä hurraava katsoja.

Viini-Pihamaa

Oman puutarhatilan sato maistuu Pihamaan viinitilojen ja panimon tuotteissa. Queens uudisti logon vuonna 2018.

Kurasyöppö

Kurasyöppö on suomalainen klassikkotuote, joka on erityisen tuttu lapsi- ja koiraperheille. Mainostoimisto Queens suunnitteli uuden logon v. 2019.

Revanssi

Uusi kierrätyspalveluyhtiö perustettiin v. 2017. Queens vastasi nimi- ja logosuunnittelusta.

Esan Levykaluste

Esan Levykaluste on valmistanut keittiöitä ja kodin kiintokalusteita jo vuodesta 1982. Queens modernisoi perheyrityksen ilmeen ja suunnitteli uuden logon v. 2013. Yrityksen täyttäessä 40 vuotta v. 2022, logotyypille tehtiin pienimuotoinen uudistus.

Liikunta­keskus Pajulahti

Queens uudisti valtakunnallisesti tunnetun Liikuntakeskus Pajulahden logon vuonna 2015.

Labio

Kujalan Komposti Oy vaihtoi nimensä LABIO Oy:ksi vuonna 2013. Logossa yhdistyvät vihreät arvot ja biokaasu­tuotantoon viittaava sininen liekki.

Nixnax-hyvinvointi­palvelut

­Lahtelaisen Nixnaxin logo suunniteltiin Queensissa v. 2016.

Walimon Casseli

Queens suunnitteli Walimon Casselille oman logon v. 2015. Samalla modernisoimme 20 vuotta täyttäneen Ravintola Casselin ja Casseli Cateringin logotyypit samaan tyyliin.

Wiitta

Muovisia viemäriputken yhteitä valmistava Wiitta-Tuote muutti sukupolven vaihdoksen myötä nimensä muotoon Wiitta. Queens suunnitteli uuden logon v. 2010.