Valitse...

HYVÄÄ YRITTÄÄ, PRIIMAA TULEE

Juuri & Juuri

Juuri & Juuri on Suomen johtavan vihannestukkurin Vihannes-Laitilan uusi tuotemerkki. Vihannes-Laitila toimittaa noin 50 osakasviljelijän ja 200 sopimusviljelijän juureksia ja kasviksia kaupan keskusliikkeille sekä elintarviketeollisuuteen. Yhteistyömme alkoi vuonna 2023 ja heti alkumetreillä Queens pääsi suunnittelemaan uudelle Juuri & Juuri -brändille mainonnan konseptin, joka pohjautuu olemassa olevaan Juuri sinulle -sloganiin.

Mainostoimisto Lahti Queens referenssi JuuriJuuri kampanjailme
Mainostoimisto Lahti Queens referenssi JuuriJuuri mainosjuliste

Juuri sinulle -mainonnan konsepti

Tuoretta purtavaa juuri sinulle, olitpa hevi-diggari, täydellinen nainen, sporttihirmu tai sohvaperuna. Reipas ja erottuva mainonnan linja näki päivänvalon, kun Juuri & Juuri lanseerattiin Nelosen Real Housewives Suomi -ohjelmayhteistyön siivittämänä helmikuussa 2024.

Suunnittelimme ja toteutimme lanseerauskampanjan sisältöjä ohjelmayhteistyönäkyvyyden lisäksi mm. digimainontaan Sanoman kanavissa, Helsingin Sanomiin sekä myyntipisteisiin. Lisäksi Vihannes Laitila hyödynsi samaa ilmettä juurijuuri.fi-sivustolla ja omilla somekanavillaan. Valokuvat ja videot toteutti Queensin suunnitelmien pohjalta Tuotantoyhtiö Vimma ja Tommi Mattila.