AINA KANNATTAA KYSYÄ

 

REKRY! Paikka auki valtakunnassa. 

AD, visu, mainonnansuunnittelija – sinäkö se olet? Etsimme Queensin pieneen ja briljanttiin joukkoon kokenutta visuaalista suunnittelijaa ja mainonnan moniottelijaa, jolla pysyy palikat järjestyksessä myös hektisinä hetkinä.

Valintakriteerien kärjessä ovat näytöt suunnitteluosaamisesta ja toteutuksista eri kanaviin sekä vankka työkokemus mainostoimiston arjesta. Lisäksi arvostamme monenkirjavaa työelämätaustaa, elämänkokemusta ja bisnesymmärrystä, joiden avulla luovat ideat hioutuvat asiakkaidemme tarpeisiin sopiviksi. Sujuva suomenkieli ja hyvät kommunikointitaidot ovat edellytyksiä myös Queensin visuaalisen suunnittelijan jakkaralla. Sometaidot ja WordPressin hallinta ovat plussaa.

Tarjoamme vastuuta ja monipuolisia asiakasprojekteja niin pienten paikallisten kuin valtakunnallisesti tunnettujen suuryritysten parissa. Työaika on 30–37,5 h/viikko. Palkkaus kokemuksen ja ERTOn palkkasuositusten mukaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan alkusyksystä.

Kerro miksi juuri sinä olisit nappivalinta! Lähetä hakemus monipuolisten työnäytteiden kera 30.6.2022 mennessä osoitteella

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Kati Vehkakoski, puh. 045 123 9684.

Tuleviin työtovereihisi voit tutustua kotisivujemme Tekijät-osiossa ja asiakkaisiimme Työt-sivulla.