Valitse...

HYVÄÄ YRITTÄÄ, PRIIMAA TULEE

Kuusakoski Group

Kierrätysliiketoiminnan edelläkävijä Kuusakoski on yli sadan vuoden kokemuksella varustettu kansainvälinen perheyritys, joka toimii kahdeksassa maassa. Yhteistyö Queensin kanssa alkoi vuonna 2008 ja on pitänyt sisällään kaikkea mahdollista brändi-ilmeistä sisäiseen viestintään ja tv-mainoksista messuihin.

Vuosikertomus 2018

Kansainvälisyys-teema valloitti vuoden 2018 vuosikertomuksen.
Kuusakoski on kartalla ympäri maailmaa, sekä sijainnillisesti että ammatillisesti.
Kattava katsaus kansainvälisen Kuusakosken eri maihin ja niiden erityispiirteisiin.

Vuosi­kertomus 2017

Kymmenen vuoden aikana olemme katsoneet kierrätystä ja Kuusakosken toimintaa monesta kulmasta. Vuoden 2017 tilinpäätösjulkaisun teemana oli vastuullisuus. Kuvituksissa nostettiin esille konkreettisia esimerkkejä siitä miten vastuullisuus näkyy Kuusakosken toiminnassa.

Työ­turvallisuus­kampanja

Kuusakoski halusi muistuttaa henkilökuntaa työturvallis­uusasioista ja lisätä ennakoivien työturvalli­suushavaintojen määrää. Queens suunnitteli kampanjan, jossa työntekijät sitoutettiin mukaan Jaakko Saariluoman tähdittämässä Älä nyt loukkaannu -starttitilai­suudessa.

Romutus­palkkio­kampanja

Kuusakoski on suurin virallisista autokierrätys­toimijoista. Valtion romutus­palkkio­kampanjan alkaessa v. 2017 toteutimme kampanjan uusien autojen myyjille sekä kuluttajille. Palkkion sai ostaessaan romutettavan tilalle uuden, vähä­päästöisen auton.

Vuosi­kertomus 2015

Kuusakoski Groupin tekemisessä yhdistyvät ronskit työmenetelmät, huipputeknologia ja ihmisten osaaminen. Vuoden 2015 tilinpää­tökseen toteutettiin näyttäviä metallinhohtoisia kuvituksia ja visuaalisia yksityiskohtia.

 

 

Asiakas- ja henkilöstö­julkaisut

Yhteistyövuosien aikana olemme toteuttaneet Kuusakoskelle niin painettuja asiaskaslehtiä kuin kansainvälisiä henkilöstöjulkaisuja.

Esitteitä

Kuusakosken palveluita markki­noi­daan pääasiassa b-to-b-asiak­kaille. Queens on suunnitellut erilaisia esite- ja kampanja­materiaaleja myynnin tueksi.

Vuosi­kertomus 2012

Supersankarit valtasivat vuoden 2012 tilinpäätös­julkaisun! Kuusakoski tarttui ennakko­luulottomasti villiin kuvitusideaamme, jossa kierrätys­­prosessin vaiheet esitettiin sarjakuvamaisilla kuvituksilla. Sirpan ideoimat luonnoskuvat toteutti silloinen harjoittelijamme Jenna Tähtinen.

Vuosittainen näytön paikka

Olemme saaneet vapaat kädet Kuusakoski Groupin tilinpäätösjulkaisun suunnitteluun jo vuodesta 2008 alkaen. Asiakkaan odotukset ovat joka vuosi korkealla, joten tiimillä on kova halu toteuttaa aina edeltäjäänsä parempi lopputulos. Pitkä historia kertonee jotakin onnistumisista. Suunnitellut erikoisratkaisut ja hienon painojäljen on toteuttanut luottokumppani kirjapaino Markprint.

Infograafeja

Kun sanat eivät riitä, apuun tulevat kuvat. Kierrätys­prosessia ei ole aina ihan helppo selittää ja Queens onkin suunnitellut ja toteuttanut monia havainnollisia kuvituksia, kuten oheiset Ekopark Lahden toimintojen kuvaukset.