Valitse...

HYVÄÄ YRITTÄÄ, PRIIMAA TULEE

Revanssi

evansssVuonna 2017 perustettu Revanssi on kahden tunnetun ympäristö- ja kierrätysalan ammattilaisen yhteisyritys, joka suunnittelee ja tarjoaa jätehuollon ja kierrätyksen kokonais­­palveluita yritys­asiakkaille. Pääsimme Revanssin matkaan heti ensimetreiltä, sillä Queens vastasi brändin rakentamisesta nimi­suunnitte­lusta alkaen.

Mainostoimisto Queens referenssi Revanssi yritysilmeen suunnittelu
Mainostoimisto Queens referenssi Revanssi esitteen taitto
Mainostoimisto Queens referenssi Revanssi yritysilme lomakkeet

Yritys­­ilmeen suunnittelu

Revanssi on nuori ja ajassa elävä yritys, joten yritys­ilmeestä suunniteltiin selkeä ja raikas. Esite­materiaa­leissa ja muussa viestinnässä asioista kerrotaan ammatti­­maisesti mutta helposti lähestyttävällä tavalla.

Mainostoimisto Queens referenssi Revanssi kotisivut suunnittelu

www-sivut

Queens suunnitteli Revanssin perustamisvaiheen kotisivut. Kaikissa päätelaitteissa mutkattomasti toimivat, selkeät sivut ovat Revanssille kaiken A ja O, sillä asiakas saattaa tarvita tietoa niin reissussa kuin koti­konttorilla. Koti­sivujen välittämän tiedon vakuuttavuus oli erityisen tärkeää uudelle toimijalle.

Mainostoimisto Queens referenssi Revanssi logosuunnittelu

Nimi ja logo­­suunnittelu

Saimme lähes vapaat kädet uuden kierrätys­palvelu­yrityksen nimi­suunnitte­luun. Useista vaihto­ehdoista nimeksi valikoitui uusista mahdollisuuksista kertova Revanssi. Logon väri­maailmaan poimittiin sävyjä omistaja­­tahojen yritysilmeistä.