Valitse...

HYVÄÄ YRITTÄÄ, PRIIMAA TULEE

Esan Levykaluste

Mittatilaustyönä korkealaatuisia keittiöitä ja muita kiinto­kalusteita valmistava Esan Levykaluste on perheyritys, joka toimii Niinisalossa ja Tampereella. Yhteistyö alkoi yritysilmeen uudistuksella ja brändi­lupauksen kirkastamisella vuonna 2013. Queens on suunnitellut Esan Levykalus­teelle asiakas­lehti­konseptin, mainontaa eri kanaviin sekä uudet kotisivut.

 

 

Asiakas­julkaisu Tuokio

Asiakas halusi jotain muuta kuin perinteisen keittiö­kuvaston. Syntyi näyttävä, aikakaus­lehtimäinen Tuokio, jossa esitellään upeita referenssi­kohteita, trendejä, laadun kulmakiviä sekä muuta sisustajaa ja rakentajaa kiinnostavaa asiaa. Tammikuussa 2021 ilmestyi jo 5. Tuokio.

Tutustu Tuokioon asiakkaan kotisivuilla >

WWW-SIVUJEN SUUNNITTELU

Esan Levykalusteen kotisivut uudis­tettiin vuonna 2018. Tavoitteena oli luoda idearikkaat ja visuaaliset sivut, joilta yhteydenotto on helppoa. Suunnittelusta ja sisällöstä vastasi Queens, teknisen toteutuksen teki Revulon.

Tutustu esanlevykaluste.fi-sivustoon >

Julkisivu­suunnittelu keittiö­myymälään

Tampereen keittiömyymälä muutti Lielahdessa uusiin tiloihin ja Queens suunnitteli julkisivun ikkunateip­paukset sekä suurkuvataulun.

Sisustus­suunnittelu myymälään

Visuaalinen silmä taipuu myös tilasuunnitteluun. Tampereen suurmyymälään Queens ideoi asiakkaiden käyttöön kodinomaisen suunnittelunurkkauksen.

Yhteistyön alussa Queens uudisti Esan Levykalusteen liki 30 vuotta vanhan logon. Yrityksen nimi juontaa perustaja Esa Husarin nimestä.